Dins el programa de la XIa Mostra de Teatre , Música i Dansa infantil i juvenil de Capdepera, els tallers de Dansa Moderna i teatre de l'AMIPA de s'Alzinar, dies 1 i 2 se van representar l'obra "Una altra història de na Caputxeta Vermella" i l'actuació de Dansa Moderna.





Dematí de dia 31 de maig van fer dues representacions pels alumnes de l'escola i  dies 1 i 2 de juny per al públic en general, amb molt bona assistència de públic.





Les actuacions de dansa van ser dirigides per Teresa Diez i consistiren en coreografies de les cançons Destinity, Viva el amor, Olé olé i Zarandeo, interpretades pels dos grups d'edats.



Entre les interpretacions de dansa també se va representar l'obra "Una altra història de na Caputxeta Vermella" adaptada i dirigida per arnau Serra. Els joves actors ( Ferran Miravet, Natàlia Marí, Amaro Torrecillas, Mariona Flaquer i Ana Rodríguez) el varen fer molt bé i van treure amb molta traça la divertida versió del clàssic conte de Caputxeta. Una actuació molt convincent, amb una posta en escena senzilla però eficaç.