Parasceve, tot recordant Blai Bonet en el seu 15è aniversari











Comentar i fer crítica de l'únic text teatral de Blai Bonet, Parasceve, no resulta gens fàcil. Es tracta del retrat psicològic d'una família en temps de guerra, marcat pel patiment i l'angoixa. Blai Bonet presenta uns personatges amb una forta càrrega emocional i un dilema que acabarà per desfer una tragèdia 

Els actors Marta Barceló, Guillem Juaneda i David Pérez donen vida als tres personatges d'aquesta obra amb difícils interpretacions i diàlegs. Aquesta obra "de text" representa tot un repte pels actors, que aconsegueixen superar amb notable solvència.



Pel que fa a l'escenografia, música i llums, acompanyen en tot moment el desenvolupament de la representació creant una atmosfera adequada.

Una obra contundent, amb forta càrrega emocional, que no deixa indiferent a l'espectador. Al final els espectadors fan seu el dolor de mare i fill, davant el dramàtic final.



El text se representa en el 15è aniversari de la mort de l'autor. El director és Jeroni Guillem Obrador, al qual felicitam pel resultat, juntament amb la companyia T-Shock, de la posada en escena.

Per cert ja sabeu que vol dir Parasceve?