Lucrècia, premi al millor espectacle, i Microteatre a la millor iniciativa teatral



També han resultat guardonats Joan Carles Bellviure (millor director), Lluqui Herrero (millor actriu) i  Josep Mercadal (millor actor)

L'ASSOCIACIÓ DE TEATRES I AUDITORIS PÚBLICS DE LES ILLES BALEARS, en la reunió ordinària que va tenir lloc el 7 d'abril al Teatre de Manacor, va acordar concedir els PREMIS 2012 DE L'ASSOCIACIÓ a les propostes següents:

- millor espectacle: Lucrècia

millor actriu a Lluqui Herrero per El sopar i per Pares (microteatre)

- millor actor: Josep Mercadal, per Lucrècia

- millor director: Joan Carles Bellviure, per El sopar

- premi especial a la millor iniciativa teatral: el microteatre (Joan Porcel)

El lliurament de premis serà a Sant Llorenç (Mallorca) el dimarts 13 d'agost. Aquell mateix vespre es podran veure diferents peces de microteatre a diferents espais del poble.


Per altra banda, a l'Auditori sa Màniga de Cala Millor també es podrà assistir a una funció d'EL SOPAR (premi a Lluqui Herrero com a millor actriu; premi a Joan Carles Bellviure com a millor director), el dissabte 25 de maig.

L'Associació de teatres i auditoris públics de les Iles Balears formada pels teatres d'Alcúdia, Artà, Calvià, Capdepera, Manacor, Maó i Sa Màniga vol destacar la gran quaulitat de totsels guardonats en un temps que el teatre no sols no disposa de cap ajut institucional sinÓ que, a més , se'ns penalitza amb un increment d'imposts desmesurat i injust. Tot i així, tenim el convenciment que no acabaran mai amb el teatre.

Aqui teniu un tast
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Qc_lYk0rnzE