Presentació: Divendres dia 23 de novembre a les 19h al Centre Cap Vermell

Ho edita: Associació Cap Vermell i Documenta Balear

L'Associació Cap Vermell continua editant llibres d'autors de Capdepera o de temàtica municipal. En aquest cas, es tracta d'un llibre de Daniel P. Bosch i Badenes professor d'anglès que fa 30 anys que imparteix docència en aquest municipi.


Daniel P. Bosch i Badenes

(L’Alcora comarca de l’Alcalatèn, Castelló de la Plana, 1958). És mestre amb l’especialitat de filologia anglesa per l’Escola Universitària de Formació del Professorat d’EGB de Castelló, Universitat de Valencia. Resideix a Capdepera des del 1982, on ha exercit la docència a s’Alzinar i a s’Auba, en aquest darrer centre hi va exercir de director. Ha estat guardonat amb l’accèssit local del premi “Ploma de Ferro” de Capdepera els anys 2006, 2007, 2009, 2010. I guanyador del premi de narrativa “Suera Alta” en 2011 i 2012.

 

 

 

Glaç és la crònica d’una mort anunciada, de la ceguesa de l’home, d’una terra ferida que es queixa davant la nostra indiferència (les profecies de Nostradamus, el tsunami de 2004 i la llarga malaltia del papa Joan Pau II…), fins que els esdeveniments l’arrosseguen a un cataclisme on l’espècie humana intenta sobreviure aferrant-se als records, a la família i a la solidaritat, com una encletxa de llum oberta a l’esperança.
I les altres, simplement són històries…