Ample programa d'actuacions i tallers al Centre Cap Vermell de la dansa postmoderna amb els millors especialistes de la matèria.

Dijous 11 a les 21h TRAVELLERS

Divendres, dissabte i diumenge TALLER

Dissabte 12 a les 18,30h JAM SESSION al passeig marítim (davant H Corona)

Diumenge 13 a les 18h JAM SESSION al centre Cap Vermell.






Sebastián Garcia Ferro, Daniel Werner, Jorg Hassmann
són un equip que cada any fan una trobada a nivell europeu de contact-dance. Enguany a través de Marga Lliteres i el grup de dansa d'Artà de SA FERRERIA proposaren Cala Rajada com a punt de trobada. De fet, l'auditori del Centre Cap Vermell sense les butaques, s'està convertint en un magnífic espai i molt valorat pel sector de la dansa.

El Contact improvisació (CI) és una tècnica de dansa en la qual punts de contacte físic són un punt de partida per a l'exploració del moviment a través de la improvisació. És, per tant, una forma de dansa d'improvisació, a més d'una de les més conegudes i característiques formes de dansa postmoderna.

La primera performance reconeguda com Contact Improvisació es va dir Magnesium. Va ser realitzada el 1972, guiada per Steve Paxton, i interpretada per aquest i ballarins del Oberlin College.





Travellers és una peça de dansa contemporània per a tres ballarins.
On és la nostra llar quan viatjam?
Tres homes comparteixen una mateixa experiència.
Ells es troben i es canvien els uns als altres.
Llars de mig temps, sensacions, un diari en la nostra pròpia llengua.
Efectes personals creen petites llars en qualsevol part en pocs minuts. Quant de la nostra llar és sempre oblidat?
Els cossos en moviment intenten moure's d'una manera familiar sota circumstàncies estranyes i han de canviar.
Tres homes molt diferents es donen suport i desafien els uns als altres. Comparteixen el llenguatge del Contact Improvisation i el desig i la capacitat d'una dansa altament física.
Diferents històries creen un kaleidoscopi de diferents cultures amb necessitats similars en diferents temps. Coreografia, línies narratives i imatges componen un marc que permet als ballarins en el camp de la improvisació ser una part vital de la performance.

Entrada 7 €

Sebastián García Ferro és compositor, músic i dissenyador de so freelance.

Graduat de l'Escola Popular de Música del SAdeM de Buenos Aires, en la qual va obtenir beca a l'excel · lència acadèmica durant els anys 93 i 94. Així mateix, es va formar com a coreògraf i ballarí, desenvolupant una extensa activitat.

Com a músic ha gravat i actuat amb diversos grups de l'escena argentina i des de 1997 comença a compondre música per a obres de teatre, dansa, curtmetratges, instal · lacions i muntatges multimèdia a Argentina, Espanya, Portugal, Àustria, Itàlia, Holanda,
Suïssa, Turquia i Bèlgica.

Actualment resideix a Barcelona, on a més de continuar amb la seva tasca com a compositor i dissenyador de so, dirigeix ​​la seva companyia de dansa i integra el grup de trip hop / electrònica Rhesus. És compositor resident de la fundació Phonos de música
electroacústica i electrònica de la Universitat Pompeu Fabra (Barcelona).