El proper divendres 28 de setembre tindrà lloc la inauguració de l’exposició a les 19.00h al Centre Melis Cursach






L’acte consistirà en una conferència a càrrec de la historiadora Antònia Fernández sobre la figura d’Alou i la seva trajectòria artística, a més de la presentació del catàleg i una mostra de la seva obra fotogràfica.

L’exposició reuneix per primer cop una àmplia mostra de la tasca fotogràfica i pictòrica d’Alou.

Aquest és un projecte realitzat des de l’Arxiu Municipal de Capdepera, entitat que va rebre la donació d’un important fons fotogràfic d’Amadeo Alou a través del Sr. Miquel Moyá Sampol. La tasca d’inventari i catalogació l’ha realitzada la historiadora Antònia Fernández, com a part del màster de Patrimoni Cultural que està estudiant a la UIB.

 

Amadeo Alou Oleo fou un membre destacat de l’església evangèlica de Capdepera, com a fill de Bartomeu Alou Pons, que en va ser fundador, i va esser l’encarregat de realitzar l’ornamentació i guarniments del Temple. Per tal motiu el diumenge 30 a les 11 h. tindrà lloc un culte en la seva memòria obert a tothom. A continuació, a partir de les 12 h, es podrà veure una petita mostra fotogràfica del temple abans de la seva reforma i els interessats podran visitar la capella del carrer de Sant Pere, núm 3, de Capdepera.

 

L’Ajuntament de Capdepera vol agrair a totes les persones que han col·laborat en aquest projecte deixant que es digitalitzin les seves fotografies i, de manera molt especial, a tots els que ens han deixat obres fotogràfiques o pictòriques per formar part d’aquesta exposició.