Interessant tertúlia del club de lectura de la biblioteca de Capdepera al voltant de la novel·la de Jaume Cabré








El llibre de Jaume Cabré "Les veus del Pamano" va servir per engegar una interessant i participada conversa al voltant de guerra i la pos-guerra civil espanyola. Cal dir, d'entrada, que la novel·la va agradar molt en general tant per la forma com esta escrita com pels temes tractats. La lectura no és fàcil, constantment canvia de situacions i es desplaça en el temps de forma un tant caòtica, però alhora coherent, que exigeix una atenció constant. D'altra banda els personatges són creïbles i peculiars. Si, aparentment, hi ha bons i dolents, al llarg de l'obra es se capgiren molts prejudicis: no tot és el que sembla.
Obra rodona, comença allà on acaba, que no deixa a ningú indiferent.
Com cada trobada, les bibliotecàries prepararen un guia de lectura.

Amb aquesta tertúlia comença la 6a temporada del club. S'aprofità la trobada per a planificar les properes lectures i programar les dates (aproximades) de celebració de les pròximes reunions.

Després d'una perllongada xerrada, la tertúlia acabà amb un sopar aportat pels propis lectors.



Durant el sopar celebraren l'aniversari de la Magdalena Melis, cantant-li la cançò d'aniversari i bufant l'espelma, com cal.



El proper llibre serà " Un altre pas de rosca" un clàssic de terror, escrit per Henry James i tradudït per Jordi Larios. Aquest llibre de fàcil lectura se comentarà al club dia  28 d'octubre.