Juan Benitez (ES), Eleanor Campbell (Austràlia), Nelle Hens (BE), Dorothé Depeauw (BE), Ian Garside (GB),
Ana Cristina Velasquez (Colombia/NL), Florence Augendre (FR/BE) i Jean-Marc Serrano (ES):
Gràcies!
Un plaer!

La segona funció dels ineluctables fou totalment diferent de la primera. O no. Ben mirat fou la continuació de la feina desenvolupada a consciència entre aquests grans professionals de la dansa.
Per tant, es feu palesa la complicitat col·lectiva de tots el grup en una performance visualment molt més atractiva però igual de compromesa tècnica i conceptualment.L'estètica de les imatges creades, poesia pura, es complementà amb una música que cada ballarí trià, compartí i que totsl els companys interpretaren a l'hora.
Un gaudi complent que l'espectador, espectant i sorprès, desistjava que no acabàs.Ja a fora, ens recrearen amb una proposta de fusió amb l'entorn, amb l'edifici, amb el jardí, amb tots els elements: arbres, finestres, lluminàries i bancs. Exercici de gran concentració. Plàstica pura.NO queden paraules per acomiadar aquest magnífic grup de dansa en lo professional i excel·lent en lo personal.

Esperam que Quanta Arts i Jean-Marc Serrano siguin capaços de tornar a convidar i engegar propostes de residència i tallers com el que el Centre Cap Vermell ha albergat aquest estiu.
Fills llavors sols ens queda dir-vos: Au revoir!

Seria fantàstic uns Ineluctables 3.0