A través del guardó, l'EVO, escultura de GUSTAVO, i enguany hi participa el documental "Dorothea i el Myotragus" 


Evolution! Film Festival, va celebrar ahir, divendres, l'arrencada de la seva novena edició, la més difícil de totes, però consolidat com un dels Festivals de cine de més prestigi. A la gala inaugural, la realitzadora Marjane Satrapi va acceptar virtualment el premi Evolution Vision (EVO, dissenyat per GUSTAVO) i l'actriu Ángela Molina, gran protagonista de la nit, va pujar a l' escenari a recollir el Evolution Honorary «per la seva immensa qualitat i la internacionalitat de la seva obra». L'oscaritzat director espanyol Fernando Trueba rebrà el proper dijous el premi d'Honor de festival de cinema Evolution Mallorca International Film Festival (EMIFF).



Arrenca així una nova edició de l’Evolution amb la mateixa tònica de sempre: trencar barreres, acostar cultures i unir persones.





Ángela Molina, molt emocionada, parlà de la necessitat que tenim «dels somnis per «ser reals» i el va rematar al destacar que «som molt valents, però junts ho som més».




Sandra Lipski, directora de festival, es va enorgullir d'aconseguir tirar endavant el festival malgrat la pandèmia, i més quan d'altres s'han suspès, al temps que donava les gràcies a les institucions i cineastes per «la seva confiança» i els convidava a seguir treballant cap a la desena edició.





Per altra banda, el documental "Dorothea i el Myotragus", de Nuria Abad i Marta Hierro, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Capdepera, té moltes possibilitats de recollir el guardó al millor documental, tant en aquest com en altres festivals que es presenta. Molta sort!!!


Nuria Abad i Marta Hierro, a qui entrevistàrem fa un mes.





Si voleu consutar el programa clicau damunt el cartell.