Una galeria d'art en el cor de Capdepera


Diumenge, dia 8 de desembre, sense gaire enrenou, obrí les portes l'ESPAI GUSTAVO al carrer Major, 8 de Capdepera. Més que una galeria d'art, la voluntat de l'artista és que sia un centre viu dinàmic, amb activitats culturals senzilles que envoltin la seva obra.




Cuidat fins al darrer detall, entrar a la galeria és un plaer on pots recrear-te amb els personatges grotescs en situacions absurdes de tota mida i format. De serigrafies, olis i escultures a tasses, botelles de vi, imans, trencaclosques i qualsevol objecte gustavià que vos pogueu imaginar.




Allà hi ha na Cati Vallespir. El millor assessorament artístic que pogueu trobar.




L'apertura fou un raig constant de visites d'amics i veïnats que volien ser els primers en acompanyar i donar suport a Gustavo en aquesta nova aventura.





Gustavo, molt content, compartí, amb les visites, les anècdotes del muntatge.





En definitiva, Capdepera guanya un gran espai expositiu. Gran per l'amplitud de la galeria i gran per les obres allà exposades.





Però si pensau que Gustavo queda conforme amb aquest local que inaugurarà dia 22 de gener, evidentment anau errats o poc coneixeu l'artista. Gustavo ja pensa, una vegada denegat el permís per fer la Casa-Museu al seu estudi a Son Turó, en habilitar una zona d'arxiu en un espai proper a la galeria. 





I per si tot això no fos suficient, ara, està enllestint la pintura de murals a les escoles del municipi amb els alumnes i professorat. I és que Gustavo és un no aturar.




I que sia per molts d'anys!!!

Enhorabona, Gustavo!





Recordau que l'horari és els dies feiners de 10,30 a 13h i de 17 a 19h i  els dissabtes de 11 a 13h.

Aprofitau si encvara teniu regals pendents per aquest Nadal per fer-hi una visita. Ben segur quee trobareu alguna cosa que s'adapti al vostre pressupost.