Horabaixa esplèndid, temps insuperable i bona música. De tolt això pogueren gaudir els afortunats que s'aproparen a la plaça Castellet, aquest dijous dia 12, on la Coral Gabellina oferí un dels concerts que el departament de Turisme de l'Ajuntament programa cada estiu, per a residents i visitants, però que solen apreciar una mica més els residents, donat que els visitants no semblen estar gaire per segons quines músiques. Llàstima.

La Coral Gabellina, que poques presentacions necessita, de la mà d'Elionor Gómez-Quintero ens oferí un concert molt adequat per a aquestes dates, per a ser escoltat a la fresca, distensament, i que tant aprecien els seus seguidors, i els que no ho són: música popular, alguna escapadeta a la sarsuela, havaneres... En definitiva, música per passar una hora d'allò més agradable i que bé mereixeria major atenció, especialment per part d'aquests visitants als quals se suposa que va adreçada la proposta.

En un altre ordre de coses, diguem que la pèrgola de la plaça Castellet no és el millor lloc del món, per cantar. Renouet de fons, trull de gent que va i ve, i una acústica impossible. En Revi fa equilibris per posar-hi remei, però la cosa és molt complicada i tot s'escolta una mica així-així.

Per al proper dia 21 s'anuncia la presència de la Coral s'Alzinar.