Image



 ... de la gira 2008. Què vos pensàveu?, que ens retiràvem?


  Doncs no, tenim corda per molt de temps i com més grans mes ases. Per acomiadar la gira de concerts d'aquest any, que ja està a les darreres, què millor que asseguts a taula amb bon tiberi com podeu comprovar a les imatges i amb un cuiner que ve de l'escola dels mariners, parlam ni més ni menys que de Jaume Figuereta, de tots conegut. El sopar d'ahir dissabte era una proposta del nostre estimat conductor del tractor, que a principi de temporada ens va convidar a fer una menjada de llagosta d'aquelles que lleven l'alè, i com vos podeu imaginar no va faltar ningú, mai millor dit. Un cop acabàrem de sopar, traguérem els instruments i a la terrassa del local social d'"Els que ningú vol", férem per a mi el millor dels concerts  de molts d'anys, fins i tot es va parlar d'obrir un bar totalment clandestí amb actuacions d'"Els que ningú vol" i segur que funcionaria, amb el condicionant que en Tolo Cunill havia de servir copes darrere la barra.

Image

   
     "Els que ningú vol" no estam en desacord que a les festes es facin macroconcerts i altres grans concentracions amb pressupostos que arriben a dalt de tot, el que si que ens pica és que ens retallin el pressupost dels sopars que anam a fer després de la nostra actuació, que tots sabeu que no acaba amb el sopar, seguim tocant fins que el cos i els morros aguanten, donant voltes pel poble, animant el cotarro. Proposaríem a la revista digital Cap Vermell  fins a quin punt es podria fer una enquesta a tots els internautes que ens coneixen per tal de veure quin és el nivell d'acceptació te el poble de nosaltres. 

Image

    També voldríem donar les gràcies a Jaume Figuereta per la seva total dedicació cap a nosaltres durant tots aquets anys: sempre es mira el remolc amb els músics, però sense en Jaume no aniríem enlloc. Moltes gràcies Jaume i per molts d'anys

Image




Image

Image



Image

Image

Els que ningú vol