La firma Rubber Republic a través de la seva divisió estratègica online Viral Mànager, ha fet públic un estudi en el qual han analitzat les visualitzacions de vídeos a Youtube i comprovar així el significat real d'èxit en aquest popular portal de vídeos. Les dades es refereixen a les visualitzacions durant el primer mes en què estan disponibles els vídeos al portal.

Un 70% dels vídeos penjats a Youtube obtenen menys de 20 visualitzacions. Només el 50% dels vídeos arriben a sobrepassar|ultrapassar les 100 visualitzacions, mentre que si parlem de 500 veiem que únicament les obtenen el 20% del material allotjat al portal.


1500 visualitzacions està reservat només al 10% dels vídeos, i únicament sobrepassen|ultrapassen les 25000 visualitzacions el 3% dels vídeos allotjats.


El comú és que els vídeos siguin visualitzats per un nombre petit d'usuaris, principalment perquè la major part dels vídeos penjats a la xarxa són per compartir entre amics i no amb el públic general. La desigualtat és el més habitual a Youtube, i és que els vídeos més vistos reben entre 1000 i 100000 vegades més visualitzacions que la gran massa de vídeos penjats.


 
Comprovau que dels 42 videos que Cap vermell ha penjat en un any tots són a la franja alta o molt alta de visionats. Un motiu més per a la satisfacció. Enhorabona!