Diumenge, 18 a les les 17:00 h: PATRICK i a les 19 h: CUALQUIERA MENOS TU


Diumenge, 18 a les les 17:00 h: 
PATRICK

Durada: 93 minuts
Versió: en Castellà
Gènere: animació
Entrada: 5€

SINOPSI:
Una valenta i adorable papallona d'una sola ala anomenada Patrick s'amaga en un remolc per fer el viatge de la seva vida. Amb el seu millor amic, una eruga anomenada Marty, i Jennifer, una papallona que tem les altures, Patrick es convertirà en un heroi inesperat. Però per a això haurà d'enfrontar-se a la seva major por: acceptar la seva singularitat per triomfar sobre l'adversitat mentre lluita contra els canvis en els patrons climàtics, els humans i tres ocells malvats obstinats a buscar venjança.

TRAILER:




Diumenge 18 a les 19:00 h:
CUALQUIERA MENOS TU

Durada: 103 Minuts
Versió: En Castellà
Gènere: Comèdia romàntica
Entrada: 5€

SINOPSI: Bea i Ben semblen la parella perfecta, però després d'una increïble primera cita succeeix alguna cosa que refreda la seva forta atracció, fins que es troben inesperadament en unes noces a Austràlia. Obligats a veure's, i malgrat el seu rebuig mutu, per conveniència per a tots dos decideixen fingir que són una parella.

 


Dissabte 24 i Diumenge 25 a les 19:00 h:
SALA DE PROFESORES (Nominada al OSCAR a millor pel·lícula estrangera)

Durada: 99 Minuts
Versió: En castellà
Gènere: Thriller
Entrada: 5€

SINOPSI: Carla Nowak, una idealista professora de matemàtiques i esports, comença el seu primer treball en una escola de secundària. Quan es produeixen una sèrie de robatoris a l'escola i se sospita d'un dels seus alumnes, decideix arribar al fons de l'assumpte pel seu compte. Carla intenta mediar entre pares indignats, col·legues obstinats i estudiants agressius, però s'enfronta a les implacables estructures del sistema escolar.

 

...