Del 12 al 20 de desembre











Divendres 12
: Penjada de banderes de l’Esperança a les cases, per mantenir-les durant les festes de Nadal, Cap d’Any i Reis.

A les 12:00: repic de campanes anunciant la festa.

Dissabte 13: A les 11:00 h, visita guiada al Castell. Ens trobarem allà dalt, al Portalet.

Diumenge 14: Mercadet nadalenc a la plaça de l’Orient.

Cap a les 11:30 h passa-carrers i batucada des de l’Escola de Música fins la plaça de l’Orient. A continuació, a la mateixa plaça: penjada de desitjos (activitat infantil); cantada de nadales.

A les 18:00 h al Castell , teatre: ”Els secrets del Castell”.

Representació del Misteri de Sa Boira. Intèrprets:Joan Genovart, Matias Patricis, Pilar Díaz, Nicole Serapio, Suso Rexach, Ferran Miravet i Sa Solera Gabellina. Música : Coral Gabellina, Coral s’Alzinar i Orquestra n’Aladern. Dirigeix:  Arnau Serra.

Dimarts 16: A les 19:00 h, conferència a càrrec dels arqueòlegs del castell, a la sala polivalent del Teatre de Capdepera. 

Dimecres 17: A les 19:30, Completes solemnes a la Capella del Castell. La pregonera d’enguany serà M. Antònia Nadal. En acabar les Completes, al Castell, torrada i ball obert.

Dijous 18: Dia de l’Esperança. A les 10:00 repic de campanes.

A les 11:00 Ofici Solemne a la Capella del castell. En acabar una galeteta i un vi dolç per poder-nos saludar.

A les 15.30, des de l’esglèsia al Castell, processó. En arribar, darrera novena i Sermó de sa boira.

A les 19:00, al Centre Melis Cursach, inauguració de l´exposició Col·lectiva 2014 i al carrer Fondo, Mercadet d’Art . Si voleu trobar un regal especial entre les obres dels artistes que han exposat al CMC, passau pel mercadet.

 

Dissabte 20: A les 12:00 h visita al Castell amb els arqueòlegs per veure les intervencions que s’han fet enguany.

A les 18:30 h a l’església de Capdepera, Concert de l’Esperança, en commemoració del 16è aniversari de la Coral Gabellina. Hi participen: Coral Gabellina i Coral de Gent Gran de sa Punta de n’Amer.

“Com poble d’arrels fondes que agermanat avança, pujam amb fe i coratge la costa del Castell. La nostra Mare ens obri dreceres d’Esperança,quan pel camí dels avis ressona un cant novell". “                                                                             Pere Orpí.

 Bones Festes!!

Obreria de l’Esperança.