DEIXALLES I ACOTUR SIGNEN UN CONVENI DE COL•LABORACIÓ








 A data d’avui, ACOTUR i Fundació Deixalles han signat un conveni que té com a objectiu establir els termes de col•laboració ens les dues entitats.
ACOTUR, en la seva línia de realitzar acords amb entitats públiques i privades, valora positivament col•laborar en el treball social i d’inserció laboral que desenvolupa la Fundació Deixalles en la nostra comunitat autònoma i organitzarà la realització de pràctiques formatives als usuaris de la Fundació Deixalles entre els seus associats, possibilitant millorar la qualificació professional de persones en situació d’atur.

Fundació Deixalles posa a disposició de ACOTUR, el servei de GOL (Gabinet d’Orientació Laboral), per la recerca i selecció de persones, per cobrir llocs de feina, així com la oferta de persones en pràctiques formatives.



ACOTUR materialitzarà aquesta col•laboració, amb donacions periòdiques de mobiliari, material informàtic i roba i complements de les seves botigues de les zones turístiques del seu àmbit d’actuació.

La Fundació Deixalles organitzarà les recollides dels elements donats (roba, complements, mobiliari, etc..), distribuint-lo a les seves delegacions i fent un ús de les mateixes segons estableixen els nostres principis fundacionals, com són la tasca d’inserció socio-laboral de persones en risc d’exclusió i la “Carta de la Economia Solidaria” de REAS, i amb la col•laboració del Govern de les Illes Balears i l´Unió Europea.

Deixalles Llevant, amb seu al Polígon de Capdepera en serà beneficiària.