La Residència Sar Capdepera ha celebrat aquest dies el seu III Aniversari










 

   Durant la setmana els residents i el seus familiars han participat  d’una sèrie d’activitats com tallers de cuina, concurs de dibuix, domino i cartes, gimnàstica a l’exterior i tallers de manualitats.



   De la mateixa manera varem gaudir d’un partit de bàsquet amb l’equip premini femení de l’At. Escolar, una sortida a la platja de Font de Sa Cala i una vetlleria de llata que va agradar molt als residents.



   Dins la mateixa setmana es va projectar la pel•lícula “Bicicleta, cullera, poma”.



    A l’acte principal que va tenir lloc el diumenge 17, ens van acompanyar unes 500 persones entre residents, familiars i treballadors. Tots varem gaudir d’una magnifica paella elaborada per la Confraria de Pescadors de Cala Rajada. 



   Aquesta jornada va estar amenitzada pel ballet STYLO i el Trio AMANECER, a més de les activitats organitzades per l’Equip de Teràpies del centre i per l’actuació musical d’un grup de treballadors que van interpretar un conjunt de cançons dins el que es va denominar RESI-VISION.





   Com cada any es va fer entregar dels premis dels concurs de dibuix, dòmino i cartes i les bandes honorífiques al resident de més edat i al més antic del centre.



  Per finalitzar els actes d’aquest III aniversari es va sembrar una alzina.


 
   Aprofitam per donar les gràcies a totes les persones que han col•laborat ens aquests actes i especialment a la Confraria de Pescadors, a l’At. Escolar, al Ballet STYLO, al Trio AMANECER i a les dones de la Llata.
 
 
Gregorio Molina Paniagua.
Director SAR Capdepera.