Segons l'oposició:
"Els informes dels tècnics municipals son concloents. Hi ha irregularitats insubsanables a l'Edifici Cap Vermell"



Nota de premsa conjunta emesa després de la darrera reunió informativa (23/03/2011) sobre el Centre Cap Vermell.

ELS INFORMES DELS TECNICS MUNICIPALS SON CONCLOENTS. HI HA IRREGULARITATS INSUBSANABLES A L’EDIFICI CAP VERMELL.

   Això és el que se desprén dels informes emesos per l’arquitecte municipal i pel l’assessor jurídic de l’Ajuntament. En ambdós informes queda patent que no està adaptat a la normativa sobre barreres arquitectòniques, no compleix els paràmetres reglamentaris (alçades interiors i exterior de l’edifici) i no disposa de les places d’aparcaments preceptives. L’escala principal tampoc no compleix amb la normativa.
   En acabar la reunió, quedà patent el que anàvem reclamant els representants de l’oposició (PP, I-EV, Es Grup), ja que quedaren clar tots els incompliments de la normativa vigent en matèria urbanística.
    El que encara no s’ha respost és qui ha donat les ordres polítiques pertinents per escometre els canvis substancials des del projecte inicial al final, així com tampoc ningú es fa responsable de les deficiències de l'edifici. Tampoc pareix que es vagin a demanar explicacions als redactors del projecte.
    Pel que fa al tràmit administratiu, el PP ha tornat (fa tres anys des de la primera vegada) a registrar un altre escrit demanant informe de Secretaria per veure si la tramitació de l’expedient de contractació va ser la correcta.