L’edifici històric de Torre de Canyamel tornarà a ser escenari, aquest estiu, d’esdeveniments musicals de rellevància. Una de les cites imprescindibles serà el pròxim 16 d’agost: BUIKA oferirà un concert íntim amb finalitats solidàries, organitzat pel Grup Torre de Canyamel, a benefici de l’Associació Amics de Tilloli.

Coneguda per la seva poderosa veu i per la versatilitat que té per moure’s entre gèneres com el flamenc, el jazz i el soul, BUIKA torna a la Torre de Canyamel vuit anys després. I ho fa havent recollit, recentment, la Medalla d’Or al Mèrit en les Belles Arts. Un reconeixement que arriba després d’una llarga carrera com a cantant, compositora, productora i lletrista, al llarg de la qual ha col·laborat amb artistes com Chavela Vargas, Chick Corea o Bebo Valdés.

La cantant mallorquina d’arrels guineanes torna a oferir la seva música amb finalitats solidàries, tal i com ja va fer l’any 2016, amb un concert íntim en un entorn molt especial, presidit per la torre de defensa del segle XIII.

El concert serà el 16 d’agost, a les 21h i el preu de l’entrada és de 40 euros.

Les entrades, que es posaran a la venda a partir d’aquest dimarts 2 de juliol, es podran adquirir a eventos.torredecanyamel.com, ticketsIB i a la pròpia Torre de Canyamel.