“Més per Capdepera reclama solucions urgents a l’equip de govern de l’Ajuntament davant la inadmissible situació dels serveis administratius d’atenció al ciutadà de Cala Rajada”










  Un bon nombre de dies del passat any, els serveis administratius d’atenció al ciutadà del Centre Cap Vermell de Cala Rajada varen romandre tancats. Però ara ja fa devers dos mesos que aquest tancament ha esdevingut quasi definitiu i constant, excepte dies concrets en què algun treballador sí que atén a l’OAC (Oficina d’Atenció al Ciutadà). Es tracta d’una situació inadmissible i de moment des de l’equip de govern no s’ha ofert cap explicació coherent al respecte.

Va costar molts d’esforços que Cala Rajada comptàs amb una oficina de l’Ajuntament on els ciutadans poguessin dur a terme tràmits administratius davant el Consistori, de manera que els residents al nucli costaner no s’haguessin de desplaçar a Capdepera. La inauguració del Centre Cap Vermell va fer possible aquest avenç. Això no obstant, i ara que les administracions recuperen recursos i serveis arreu, resulta que en el nucli urbà més poblat del municipi, la majoria de dies, no s’ofereix atenció al ciutadà.

Els perjudicis que s’estan causant als residents en general són innombrables, no només als de Cala Rajada, que es veuen novament en la necessitat de pujar a Capdepera per a realitzar qualsevol tràmit, sinó també als de tot el municipi, que ara han de fer llargues coes a les oficines de Capdepera per a qualsevol gestió, com passa sovint.

Des de Més per Capdepera no entenem la incapacitat de l’equip de govern per donar resposta a les necessitats de personal i de reposició de baixes. Quan la majoria d’ajuntaments i altres administracions estan cobrint places o recuperant-ne, a Capdepera tenim serveis essencials que no funcionen la majoria de dies. 

El tancament dels serveis administratius no fa més que afegir mancances a Cala Rajada, que ha estat més bruta que mai durant l'estiu i que pateix unes obres eternes al Centre de Salut, amb les consegüents molèsties als usuaris.

 

   Més per Capdepera