Bon dia,
 
Ens agradaria que ens publicàssiu l'escrit adjunt, ja que darrerament ens estan tirant animals vius per damunt de les barreres de la Protectora d'Animals de Capdepera. Fa un parell de setmanes varen ser uns moixos; el dia de Nadal va ser un ca i al dia següent ens varen tirar dos cans de grans dimensions. No podem creure que hagi gent amb tan pocs escrúpols com per tirar-nos animals per damunt les barreres ( a més animals grans que poden caure malament i morir o quedar lesionats  de per vida ).
 
No podem creure que hagi persones amb tan poca ànima que, no només en aquestes dates de Nadal, sinó durant tot l'any, es pugui desfer tan impunement de membres indefensos de la seva família. Un ca és com un fill;  ens estimarà igual que un fill biològic i ens serà igual de lleial. 
 
Només esperam que la gent es conscienciï que l'abandonament és un tipus de maltracte i que està penat per la llei. I que la Protectora està formada per voluntàries, que de vegades hem de pagar despeses de les nostres butxaques i que molts de pics ens veim desbordades per la feina de manteniment del refugi, despeses veterinàries, neteja, etc.
 
Desitjam que aquest escrit servesqui per despertar consciències.
 
Salut i moltes gràcies!