Al darrer ple ordinari de l’Ajuntament de Capdepera, celebrat el passat dijous 5 de novembre, es va aprovar la modificació de l’ordenança de circulació per a implantar una zona ACIRE a Capdepera






 

 La zona ACIRE, àrea de circulació restringida, és tracta d’una zona especial en la qual només està permesa la circulació dels vehicles prèviament autoritzats o dels vehicles exempts d’obtenir autorització per les seves característiques especials, com per exemple els serveis sanitaris. 



La zona ACIRE de Capdepera inclou els carrers del nucli antic, concretament els carrers Fondo, Goya, Pla d'en Cosset, Major i plaça del Sitjar. 
Com informàrem a les cròniques dels plenaris, després d'haver quedat sobre la taula en l'anterior Ple, se va aprovar amb els vots a favor de PSOE (7), PP (4) i Guanyem (1) i les abstencions de MÉS (4) i Es Grup (1).

Des de la regidoria de Mobilitat s’informarà a tots els veïnats afectats per la implantació de la zona ACIRE, del seu ús i funcionament abans que se senyalitzi, perquè puguin demanar l’autorització pertinent per a circular-hi.



Durant el matí de dijous, les càmeres de IB3 s'han passejat per Capdepera demanant l'opinió de veïns i de la regidora Mónica Viejo, entrevistada a la plaça des Sitjar.