Image

   Bones a tots,
   Després d’haver sentit el ple del passat 4 de desembre he de dir que, en general, tot va discórrer en qüestions que poc havia per discutir o debatre, ja que la majoria de temes a tractar eren de sentit comú donar-li el vist-i-plau.

   Ara bé, cal fer un capítol a part en la qüestió del complement a aplicar-li a un treballador del departament de medi ambient, degut a la baixa maternal de la tècnica.
   És una qüestió totalment raonable que se li doni un complement per estar substituint dita persona, ja que realitza tasques per damunt de la seva categoria i, òbviament, se li ha de compensar. Tot i això ja no està tant clar les explicacions que la regidora de Medi Ambient ha donat per justificar la necessitat que hi hagi dos tècnics envers d’un ja que, segons ella, el volum de feina és tant enorme que amb una sola persona no és suficient. Tot sona una mica estrany...
   Diu que degut a que aquest treballador va quedar segon a les oposicions de tècnic doncs, és lògic que sigui ell qui la substitueixi. Fins aquí totalment d’acord. El que no està gens clar és que necessàriament aquesta persona seguirà essent i cobrant com a tècnic una vegada la tècnica titular de plaça torni a la feina i per tant, deixarà de ser auxiliar de tècnic. Segons diuen és perquè aquesta persona ja serà tècnic perquè farà tasques de tècnic. Tot sona una mica a "al•legalitat", no?.
   A mi tot això em sona a una clara jugada de voler col•locar aquesta persona per a que sigui tècnic sense haver de passar per unes oposicions.
   Senyors, segons diuen els polítics aquesta persona va quedar segona al concurs-oposició a tècnic. I jo em demano...això implica necessàriament que si volen treure un altra plaça o lloc de feina de tècnic sigui aquesta persona la que ocupi directament aquest nou càrrec?. Crec que no hauria de ser així, aquesta persona va quedar SEGONA i per tant, si vol ser tècnic el que hauria de fer l'Ajuntament es treure la plaça a convocatòria pública i si aquesta persona vol ser PRIMERA doncs que s’ho guanyi. No vos sembla?. Això no és ni igualtat ni democràcia senyors meus!.
   Essent mal pensats s’entén la jugada: dur mesos substituint la tècnica i haver de tornar a fer les feines que anteriorment realitzava doncs ja no li deu interessar, ai pobret. Clar, així ho entenc tot!.
A més, i que qualcú m’ho expliqui. Els borsins de feina només serveixen per ocupar TEMPORALMENT una baixa de la titular, i no per "crear fictíciament" una lloc de feina i que automàticament la pugui ocupar el segon que va quedar a una convocatòria diferent. És increïble que avui en dia encara passin aquestes coses!. A més, els borsins de feina d’una convocatòria no tenen data de caducitat?, al manco un any?. Quant fa que es va convocar les places de tècnic de medi ambient?. Això és molt fort.
   Sens dubte, és un clar cas d'enxufisme on interessa que "l’amic" pugui estar al lloc de feina que sempre ha desitjat ocupar i que ara li posen en safata perquè si no haurà de tornar a fer la feina que anteriorment ocupava.
   Un altra cosa sobre la Regidora de medi ambient. Considera la possibilitat de reestructurar el departament en dos tècnics i dos zeladors...no serà un evident símptoma que hi ha un excés de treballadors a dit departament?. En resum, que no hi ha tanta feina com per tenir un departament amb una quantitat de recursos humans similar a la que té per exemple urbanisme. Gràcies a aquesta reestructuració doncs, fa la jugadeta de "col•locar" com a tècnic al seu amic...que fort!.
   Senyors, i això només és el principi del sexy-party!
   Fins aviat!

Auanbabulubabalambambú