Cinc escrits de suport a Fabián Carossia

Hola, volia comentar que estic totalment d'acord amb tots els punts plantejats en la nota sobre el socorrisme aquàtic a Cala Ratjada, publicada el dia 2011.03.08 per Fabián Carossia. Agraeixo la seva atenció i els envio una gran salutació.

 Federico Emilio Poppel
 Llic en Ed Física i Esports
--------------------

Hola, sóc socorrista aquàtic des de fa més de 15 anys, he treballat en les platges de Capdepera i realment m'entristeix la realitat que avui es viu a les platges del municipi.
És vergonyós veure com una empresa obté la concessió de la vigilància d'unes platges i falta a les condicions que oferí, no paga els seus salaris en forma i torna a repetir el seu comportament, com va fer en altres municipis de les Illes Balears.
M'adhereixo completament al malestar d'aquest company socorrista.

Diego Rementeria
--------------------

A qui correspongui:
Per la present manifesto la meva adhesió al plantejament realitzat per FABIAN A. CAROSSIA sobre el socorrisme aquàtic de Cala Rajada, nota publicada el passat 2011.03.08 en el vostre diari
Una salutació,

Llíria Boix
--------------------

M'adhereixo a la nota realitzada per Fabián Carossia, sobre el socorrisme aquàtic de Cala Ratjada, publicada el 2011.03.08 en el vostre diari.
Comparteixo la seva opinió i esperem una positiva resolució per part de les autoritats competents.
Moltes gràcies.
 
Juan Manuel Huertas Barbes
Socorrista aquàtic a Cala Ratjada 2006-2011.
-------------------- 

Estic d'acord amb l'opinió de Fabian Carossia sobre el servei de socorrisme a les platges de Capdepera amb l'empresa privada que realitza el servei de socorrisme en platges 2011.

Pablo Navarro