"Sols així es podrà dir al futur govern allò de que

    tenen el poder però no tenen cap tipus d'autoritat"





Sr Ferrer,

Moltes gràcies per la seva prompta i concreta resposta, a més de la sorprenent notícia sobre la sentència de les taxes, que supòs ampliarà pròximament.

Gràcies per manifestar, clar i llampant, que no han pressionat a ningú d'UCAP i, per tant, posar aquest partit en la tesitura de parlar obertament de quines pressions han rebut.

Gràcies per ser el primer polític que s'atreveix a parlar de la situació econòmica real de l'ajuntament. Tal volta seria necessari un informe o relació més detallada dels deutes bancaris (a qui es deu, per quin concepte i com està previst pagar). És d'esperar que el Sr. Sureda, responsable d'Hisenda en l'anterior legislatura i possible responsable a partir de la moció de censura, sigui capaç de donar una explicació mínimament convincent al respecte.

Finalment, en el tema del Multiusos, sols qüestiona el perquè no li han donat aquesta documentació que demanava al llarg de quatre anys. Jo també crec qua alguna cosa amaguen. Per això li demanava que fes públics aquests documents i que els deixàs en evidència.

Sols així es podrà dir al futur govern allò de que tenen el poder però no tenen cap tipus d'autoritat.

Atentament