Benvolguda Maria,

Estem contents que sigui fent truites i que, al manco en aquesta  ocasió, no s’ hagi oblidat de posar-li el condiment que li feia falta a la darrera que va fer fa unes setmanes. Ara la truita està completa, però massa picant. Francament no ens esperàvem que se sentís ferida per un simple suggeriment i que ens sortís per “peteneras”.

Ens ha sorprès que una veïna que col·labora amb  un mitjà de comunicació pogués usar aquest tipus d'arguments, per contestar a un grup que l’ha tractat amb tota la delicadesa i el respecte que es mereix qualsevol persona. Atacant  a una persona, en particular, que abans ha exercit altres professions, la qual cosa honra a aquest home que vostè jutja.

Per emetre qualsevol sentència, sobre l'honor de les persones, hem de mirar-nos al mirall no tan superficialment, sinó una mica més profund. Amb aquest exercici tan simple, que no sabem si ha realitzat, potser no estiguéssim tan autoritzats per emetre aquest tipus de judicis.

S'ha retratat amb les seves paraules!

“En tot succés el bon judici depèn d'estar ben informat”.

Malgrat no siguin seves les opinions d’aquest “articulista”, vostè les fa seves i suposem que les haveu contrastat. Creeu que es pot dir el que algú diu, que hi ha un que diu que ...?

Els companys d'EU estem d’enhorabona que Vostè,  no tingui poder de decisió als medis locals.  Ja que sinó estaríem apanyats!.

“I sovint no es vol, amb l’amor, mes que saltar per sobre de l’enveja. I sovint ataquem i ens vam crear un enemic per ocultar que som vulnerables.

«Sigues almenys el meu enemic!» -així parla el veritable respecte, que no s’atreveix a sol·licitar amistat.”

Nosaltres, com a iguals, no volem menyspreats ni rebutjar a ningú. No volem pujar a les altures per no veure, des de la distància, als nostres semblants, més petits. Ja que l'efecte òptic ens faria caure en l’error de que creguéssim que nosaltres som més grans que els que tenim sota . Aquí està la prepotència.

Distingida Maria Conservi's bona

 

EU de Capdepera.