Sobre l'escola d'estiu





Els qui tenim nins i nines en edat escolar hem rebut un full d’inscripció per a l’escola d’estiu. La qual cosa ens ha agradat molt perquè considerem que es una  activitat extraescolar  que podríem aprofitar perquè els nostres fills pugessin lúdicament aprendre jugant  i reforçar el curs que s’acaba.

També el vam veure anunciat amb aquest medi de comunicació.

I el que més ens ha agradat ha sigut el fulletó on s’anuncia i llur preu.

Nosaltres no ” estem indignats”, al contrari,  volem donar el nostre agraïment al l’ajuntament de Capdepera per l’interès i suport que ha donat a tots els nins i nines, de les famílies més desfavorides  del poble per que pugin participar a l’escola d’estiu posant uns preus molt assequibles per a tothom. A mès pensant sempre, no amb ells mateixos sinó, en aquesta gent que no té feina o que sol poden treballar uns pocs mesos i no es poden permetre pagar 140€ per mes.

Ara,  que molt freqüentment,  es convida a reflexionar, vos demanaríem  a tot el que vulgui llegir aquest comunicat:  Poden tots els nostres fills, en igualtat de condicions, gaudir d’aquest servei  malgrat no tinguéssim  suficients recursos?

 

EU de Capdepera.