Al llarg del període electoral sempre hi ha partits que intenten la provocació, el descrèdit de l’adversari des del lema tot s’hi val. En aquest cas és ES GRUP que passant revista a l’actuació d’aquesta legislatura il·lustra l’apartat de turisme amb aquesta imatge:



I un peu de foto o comentari que diu: No s’ha fet res en els darrers quatre anys.
Sr. Melis,

Si volia notorietat i publicitat ja la té. Però val la pena aconseguir-la des de la mentida més barroera, des del muntatge fotogràfic fet a la correguda, sense pensar en les conseqüències, falsificant de cap a peus una suposada realitat?

 La fotografia conté un excés de botelles, per aconseguir sis o set comes etílics, un mal gust estètic a l’hora de disposar-les damunt l’arena per part del suposat bevedor, combinades sense cap criteri, tot val: cervesa amb anís, whisky amb ginebra. Tot de marca, al fons alguna beguda refrescant per a combinats (clar eren al contenidor de plàstic i males de treure). A més es tenia que fer aviat!

Una imatge totalment descontextualitzada que no es pot ni sols intuir on es va fer, ni quan. Vertaderament és Capdepera? Qui és, tal volta és el de menys, però ni tan sols va gat. No és aquesta la postura. Si no ho creis, demanau-ho a un metge.

Si aquesta foto fos real és per anar a instàncies superiors.

En definitiva, la falsedat es transparenta a cada píxel a píxel de la imatge. Ah! Però en el comentari, poc pensat, el llenguatge l’ha traït, que vol dir, que aquesta situació ja hi era quan ell governava i que no s’ha fet res per millorar-la?

Que cadascú faci el que vulgui, però amb les coses de menjar no es juga. Suposam que l’Associació hotelera botarà de contenta quan la vegi. Es aquesta la imatge que volem transmetre de Capdepera. O potser que faci la campanya bruta en nom d’un altra partit?  

Hauria d’aclarir-ho o rectificar. Pel bé de tots i sobretot perquè això no és treballar per Capdepera. Ni estimar-la.

És aquest el seu compromís?

Un votant de Cala Rajada