Carta de dimissió, del càrrec de jutgessa de pau, de na Joana Llull Capó





A tots els ciutadans del Municipi de Capdepera

Estimats amics:

    En el moment d’escriure aquesta carta no em surten les paraules, i no és per no saber que us vull comunicar, és perquè són tantes les paraules en que ho vull expressar, que s’agrupen i em col•lapsen l’enteniment. Per ventura no em queda més opció que dir-ho directament: vull presentar la dimissió de jutgessa de pau del municipi de Capdepera. No són motius de cansament o avorriment els que em porten a prendre aquesta decisió, sinó al contrari, perquè sempre m’he vist estimada i recolzada en el treball que he desenvolupat aquests anys; el motiu és que es presenta  una nova oportunitat a la meva vida, una nova experiència, que per emprendre-la no tenc altra alternativa que haver de presentar la dimissió d’altre o altres càrrecs públics. En el nou lloc públic a què aspir, podeu tenir la certesa que ho faré amb la mateixa entrega, esperit de servei  i lleialtat que he mantengut en el lloc que ara present la renúncia.

   La passa que aquests dies pretenc donar no és gens fàcil, no m’ho heu posat gens fàcil, perquè el sentiment d’estimació, d’ànim i de recolzament, han estat ben presents sempre en les nostres relacions i per això se’m fa complicat dir-vos adéu.

   Segur que en la nova aventura que estic a punt de començar, ens tornarem a trobar, que si bé no serà en el mateix punt en què ho hem deixat, sí que hi haurà oportunitats semblants. No em vull estendre més, perquè diuen que si és breu el missatge millor es copsa.

    Saber que sempre estareu presents en el meu cor, després d’haver viscut tantes i tantes vivències en el transcurs dels anys que he estat jutgessa de pau del vostre municipi.

   Només em resta demanar-vos que amb aquest escrit, que heu tengut l’amabilitat de publicar a la vostra revista, vos doneu per abraçats davant la dificultat de fer-ho individualment que aquest seria el meu desig.

 Fins una altra.

Joana Llull Capó