7 d’abril de 2011 13:45
Per què no s'ha publicat l'anunci d'una
plaça d'auxiliar de biblioteques ni a la plana web de l' Ajuntament de Capdepera ni a la revista Cap Vermell.
No deu ser que... estarem ben pendents...
Joan Centelles García

NOTA DE CAP VERMELL:
Dia 7 d’abril de 2011 a les 9:59 rebíem el correu del Dep. de Premsa de l'Ajuntament: convocatòria auxiliar biblioteca.
Quatre hores després rebíem aquest correu amb en un to inquisidor i uns punts suspensius que sembla que imaginen contubernis desinformatius maquinats de manera intencionada per aquesta redacció i l'ajuntament.
Aquest retret, amb els seus punts suspensius, el podríem entrendre dos dies abans d'acabar el termini de la convocatòria, és a dir, dia 18 d'abril. Ara bé, de cap manera tres dies desprès de la seva publicació al BOIB i només quatre hores després de rebre'n la informació. [...continua]
Tenim clar que no podem triar qui ens llegeix, però els lectors sí que poden triar si entren o no en aquesta pàgina. No obligam a ningú. Ara bé, al llarg de quasi 4 anys de publicació digital no trobareu ningú - ho repetim: ningú - que pugui dir que hem deixat de publicar ni una coma de la informació que se'ns han fet arribar, i manco que ens l'hàgim guardada per a profit pròpi. I que consti que, si discriminàssim el que se'ns fa arribar i només publicàssim el que ens donàs la gana, estaríem en el nostre dret, perquè som un mitjà amb absoluta autonomia i llibertat. En tot cas, pensam que només algú capaç d'actuar d'aquesta manera pot creure que els altres també són capaços de fer-ho. Però en el nostre cas s'equivoca. I tant que s'equivoca. De fet en casos semblants com a la notícia L'Ajuntament convoca una plaça de monitor de ràdio podeu veure el comentari que fèiem.

I per acabar, tothom sap que cap membre de l'equip de redacció viu d'això, que la nostra capacitat d'accedir a la informació arriba on arriba, i que la publicam quan ens arriba i tenim temps per penjar-la. Som un mitjà que s'actualitza no cada dia, sinó unes quantes vegades cada dia, i per tant en els nostres arxius no s'hi podreix res. Però si algú troba que encara no som prou àgils i no li agrada com ho feim, sap que és totalment lliure d'ignorar-nos. Ara, atenent l'absoluta transparència de Cap Vermell i la quantitat d'hores que hi dedicam de manera totalment desinteressada, no podem acceptar de cap manera ni exigències ni suspicàcies. De lectors d'aquesta naturalesa no en necessitam cap ni un.

Una reflexió final. De la mateixa manera que rebutjam que es vulgui estendre ni la més mínima ombra de dubte sobre la nostra manera de fer les coses, igualment deim, i tots ho sabeu, que si algú te res a dir, tant de la nostra web com de qualsevol aspecte de l'actualitat,  serà atès, com hem fet sempre. Res ens fa més feliços que ens faceu arribar la informació que teniu o de la qual en teniu coneixement. Tot suma i entre tots farem una revista i un poble millor.

Per endavant, gràcies.

La redacció de Cap Vermell