El passat divendres dia 20, en el Ambulatori de la "Casa del Mar" de Cala Ratjada, tingué lloc la 3ª Donació de Sang del actual any 2007.

D'un total de 31 donants a la cita, n'hi va haver 4 rebutjats per distintes causes, d'aquets 31 donants ni hagué 3 de novells i s'emportaren 27 bosses de sang.


Image

Image

S'inicià l'extracció de sang als voluntaris a les 17,45 hores  i finalitzà a les 21,45 hs. en complet ordre. Aquesta maravellosa labor, va esser assistida pel personal desplaçat expressament a Cala Rajada per aquesta tasca. Personal molt competent i qualificat en tots els aspectes de les seves funcions. Ells eran, el Dr. Fernando Rigo, i l'equip restant estava compost per les següents enfermeres: la senyoreta Irene Campos González, (la simpatía personificada). la senyora Amelia Russo Reinoso i Maria Amparo Fornas Pons, cal anomenar al conductor de la roulette, de nom Jaume, un vertader "Public Relations"


                  INCIDENT


El capvespre va transcorre amb tota normalitat, però sobre les 20,15 hores es va produir un incident, que no tenia res a veure amb la Donació de Sang. Fou un coincidència que en aquell moment hi havia poqueta gent que atendre i sortírem al carrer per fumar una cigarreta. Fou mentres parlava amb el metge i el conductor Jaume, quan a la cantonada del carrer Juan Moll i Juan Sebastián Elcano, un cotxe venia a molta velocitat i va arrollar a la motoreta  que sortia del primer carrer i enfilava el de J.S. Elcano, sense fer l'stop que allà existeix.
Aquí el personal del Banc de Sang es bolcà per atendre a l'home de la moto que estava mal ferit a terra, mentres tant es sol·licitava els serveis d'una ambulància pel seu trasllat a l'hospital, que segons les notícies que rebudes es que el traslladaren a "Son Dureta".


Tornant a la Donació, la anterior fou el dia 08 de juny, lo que indica que aquesta fou una repesca. La propera cita será dia 08 de setembre, però serà per l'entrega d'unes medalles als donants de: 10, 25 i 50 donacions. Aquest acte tindrà lloc a la Plaça de la Constitució de Capdepera, i la propera Donació de Sang a Cala Rajada, serà dia 14 de setembre, que com de costum serà divendres.

El Delegat a Cala Rajada, del Banc de Sang de Balears, us dóna les gràcies al donants per la vostra i molt valuosa col·laboració. Rebeu una afectuosa salutació de Nicolás Nadal Ferrer

Image