Activitats al parc de Llevant
Setmana de la Cìència
7 i 8 de novembre 2008





 La Setmana de la Ciència compren una sèrie d’activitats que intenta apropar al ciutadà els estudis científics. I Artà participarà amb aquest event de forma molt activa.
Així, el Parc Natural de la península de Llevant prepara per al pròxim dia 7 de novembre al teatre d’Artà una xerrada sobre les aus. L’hora d’inici és a les 19h del divendres i està dirigit a un públic general.
   En aquesta xerrada podrem descobrir el món de les aus. Xerrarem de la milana i el projecte de recuperació que s’està fent al Parc. També, el seguiment de la Moixeta Voltonera, aquesta au molt semblant a un petit voltor i que actualment només nidifica a Mallorca al Parc. També explicaran els membres del GOB que estudien les migracions com ho fan i en que consisteix aquest fet que un aucell viatgi tant de quilòmetres. 

Image

   El dissabte dia 8 de novembre al Parc de Llevant a partir de les 9 del matí, es realitzarà un taller pràctic per observar aus i les tècniques especial que es fan servir. Per tant, i de forma molt especial podrem contemplar i participar de la ma d’experts en la matèria.
   No heu de perdre aquesta oportunitat única. Aquestes activitats estan obertes a tothom, si voleu apuntar-vos podeu telefonar a l’oficina del Parc 971-83-68-28 o passeu per les oficines de la plaça de l’ajuntament d’Artà (Carrer Estel,2)