Inauguració de l’exposició “En la otra orilla” a l’estació intermodal de Palma

Del 15 al 20 d'octubre 2008



   El director general de Mobilitat, Antoni Verger, juntament amb el president de la Creu Roja Miquel Alenyà, han inaugurat aquest matí a l’Estació Intermodal de Palma, l’exposició “En la otra orilla”.
Aquesta exposició està organitzada per la Creu Roja de les Illes Balears per mostrar la realitat dels immigrants que s'aventuren a venir en petites embarcacions des d'Àfrica. Aquesta exposició compta amb el suport de la Conselleria de Mobilitat i Ordenació del Territori, que ha cedit l’espai de la sala d’espera de l’estació Intermodal de Palma. 

Image

    La mostra es podrà visitar fins el pròxim dia 20 d’octubre, amb horari d’obertura el mateix que l’estació, i comptarà amb la col·laboració del voluntariat de la Creu Roja.
   “En la otra orilla” es compon de tres àrees heptagonals amb panells fotogràfics que il·lustren la realitat: la partida, el viatge i l’arribada. També entre en joc altres sentits, amb sons originals i aromes que evoquen les vivències d’aquestes persones. 

Image

  Així doncs, “En la otra orilla” és un proposta de caràcter sensorial, donat que intenta transmetre sensacions sobre les motivacions i el viatge de les persones que prenen la decisió d’abandonar el seu país, família i cultura, amb l’expectativa d’aconseguir una vida millor.