Article sobre la llampuga i la Mostra publicat a La Fura, setmanari comarcal del Penedès, el Garraf i l'Anoia














   Hola amics de Cap Vermell
     Tot i que avui espero poder tenir l'edició amb paper per poder-vos facilitar un parell d'exemplars, avui ha sortit al carrer un nou número de La Fura, un setmanari comarcal amb més de 25 anys d'història que abarca les comarques de l'Alt i Baix Penedès, Garraf i part de l'Anoia (conegut tot plegat com el Gran Penedès), que amb 30.000 exemplars i més de 75.000 lectors segons el darrer baròmetre de Fundac de la Generalitat de Catalunya, és el gratuït líder de difusió als països catalans, i el setmenari més llegit.
   El número 1367 de La Fura inclou el suplement l'Enjòlit (sensacions+emocions), un suplement mensual sobre events, gastronomia, etc, que inclou cada mes La Fura. Aquesta setmana l'Enjòlit d'octubre l'han dedicat a la Llampuga, la Mostra, les arts de la pesca i al peix blau. Les fotografies són de Cap Vermell.
   Qui vulgui entrar-hi des de La Fura, ha de fer-ho des de www.lafura.cat
   Si voleu directament l'Enjòlit http://www.enjolit.com/0810/0810.asp
   Tot i així us adjunto l'arxiu.
  Sense cap mena de dubte crec que és una bona projecció de Cala Rajada, la Mostra i la Llampuga, i per acabar-ho d'adobar escrit per en Francesc Murgadas, gastrònom i escriptor molt conegut a Catalunya, amb més d'una desena de llibres publicats.
  Gràcies per les facilitats amb les fotografies.
  Salutacions
 
Roger


Nota:
L'article surt a l'apartat de GASTRONOMIA, amb els articles:
El darrer dels mohicans
El dia gran
Blau mar