Poncio Garau, comenta l'absència de les Associacions de Mares i pares d'Alumnes al llibret dels serveis municipals...

M’agradaria equivocar-me
    És la veritat, m’agradaria que aquesta carta fos contestada amb una altra que em digués que estic equivocat.
    El tema és el següent: em fan arribar el llibret que cada any fa l’Ajuntament de les activitats que faran, i inclouen una relació de associacions del municipi. Aquesta és una bona idea, ja que amb aquest llibret tens a mà les adreces que més falta et fan. Idó bé, si vull cercar l’adreça de l’escola de S’Auba he de cercar fulla rera fulla i arrib a la conclusió de que no hi és, bé cerc l’adreça de l’Institut i… tampoc hi és, amb aquesta cercada fallida ja no intento cercar l’adreça de l’Alzinar. Em recordo que tots aquests centres educatius tenen una associació de pares i de mares, ho intento cercar al llibret i no hi ha cap associació de pares ressenyada, des de la regidoria corresponent, no tenen constància de l’existència d’aquestes associacions?
    Des de l’Ajuntament, tenen present la importància de l’educació?
   Quan miro la portada de darrera, la impressió que m’ha donat és la següent, i demano perdó per l’expressió: eren molts el que li aguantaven i encara va pixar tort.
    Aprofito aquesta carta per recolzar la iniciativa de Cap Vermell de fer una enquesta per cercar una solució al problema de l’escolarització a Capdepera, desgraciadament només serà una enquesta. Encara s’ha de fer la ampliació a l’Institut i fa molts d’anys que mos hi pegam.
   Aquesta carta és una reflexió personal.

   Poncio Garau Vaquer.