ImageSisràdio.cat comença una nova etapa a través de les ràdios locals de Capdepera, Esporles i Porreres

   Sisràdio.cat comença una nova etapa a través de les ràdios locals de Capdepera, Esporles i Porreres
   L’emissora ha ampliat, a més, la seva programació
   Sisràdio.cat, l’emissora hereva de Som Ràdio, ha començat una nova etapa de la seva història. La ràdio, que emetia fins ara només a través d’internet, ha arribat a un acord amb diverses emissores locals per difondre la seva programació en obert. En concret, sisràdio es podrà sentir, a partir d’avui mateix, a través del 107.5 de la ràdio d’Esporles i a partir de dilluns que ve a través del 107.3 de Ràdio Porreres i del 107.5 de Capdepera Ràdio. Aquest fet significa una passa important en el procés d’expansió de l’emissora, que a partir d’ara arribarà a més gent en la seva tasca de foment de la llengua, la cultura i els artistes que s’expressen en català.
   A més, coincidint amb aquest bot qualitatiu, l’emissora renova la seva programació amb programes nous que seguiran la mateixa línia que ha seguit fins ara sisràdio.cat: la promoció de la música en català i dels grups de les Illes Balears, el suport a la cultura i als creadors culturals, la informació sobre la realitat de les Illes Balears dins l’àmbit dels Països Catalans i la promoció del debat i la reflexió sobre la nostra realitat política, social i cultural.
  Som i Serem Ràdio va ser creada l’any 2006 en substitució de la desapareguda Som Ràdio, emissora institucional tancada pel govern de Jaume Matas. La nova ràdio va ser creada a través d’internet sota l’impuls de la Plataforma Som i Serem Ràdio, amb els objectius de promoure la música en català i els artistes de les Balears. El pas a la ràdio convencional significa la consolidació definitiva del projecte.

  Per a més informació: Julen Pulet 655 018 979