Estimades famílies,

Des de l'Equip de l'Escoleta Es Ferreret volíem transmetre l'immens agraïment pel suport i ànims que ens heu donat en el transcurs dels moments alegres i no tan alegres d'aquesta situació que ens ha tocat viure.

Tenim moltes ganes de veure-vos i veure de nou l'escoleta que torni a tenir vida, llum, alegria i soroll... Sí, soroll, qui diria que ho trobaríem a faltar!, Però els que estimam la infància és i serà la nostra melodia preferida.

El futur és incert, però el que realment ens motiva a escriure aquestes línies és l'esperança de que tots els nostres petits i petites i les seves famílies estiguin bé, en harmonia amb ells mateixos, en harmonia amb la seva salut física i emocional, tan importants en aquestes circumstàncies.

Volem dirigir-nos als infants més petits que hem tingut la sort de poder conèixer però en especial volem transmetre als nostres infants més grans que han passat per l'escoleta i se’n van a l'escola la nostra més sentida abraçada, ja que no els hem pogut acomiadar com ens hagués agradat. Això ens pesarà de per vida i esperem poder compartir amb vosaltres altres moments, però ara toca créixer, crear més vincles, més aprenentatges, encara que sigui d'una manera "estranbòtica" per així dir-ho. Us desitjam, com sempre, un camí meravellós, ple d'aventures, salut i amor. Per als que ens tornarem a veure, gràcies, significa molt per a nosaltres.

En aquests moments, com expressava la il·lustre pedagoga Emmi Pikler la mirada de l'adult és la carícia del nadó, la seva veu i paciència l'ajudaran a organitzar el seu món.

Així que, aquí estarem sempre per tenir aquesta mirada respectuosa cap als infants i transmetre'ls la confiança i seguretat que es mereixen.