"Està just darrere el mur de les escales... la zona autoritzada és molt més petita que la que assenyalàreu"


Benvolguts amics de Cap Vermell,

Tot i estar "amagada", la fita 562 que ahir no trobàveu, està encofrada darrera la paret del mur de les escales. Si veieu les precioses i precises fotografies de DMC Drone Pilote que publicàreu al seu dia del temporal "Glòria" podeu observar on era i on és la fita. Sols cal baixar a les roques ja que no es veu des del Passeig.

La fita 563 no l'he localitzada però hi ha de ser. No pot haver desaparegut.

L'única conclusió a què podem arribar respecte a la vostra informació és que la zona autoritzada és molt més petita que la que assenyalàreu. No entenc com una administració pot incomplir les normes de manera tan flagrant. No és aquest un motiu per inhabilitar els responsables? No han jurat, polítics i tècnics, complir i fer complir la Constitució i tot el seu desenvolupament normatiu?

Ja no entenc res.

JPG


Nota de Redacció: Moltes gràcies per ajudar-nos a refer tot aquest trencaclosques. Així doncs, amb les imatges d'aquest article rectificam l'article De fita a fita: Costes autoritzà les obres sols en 100 metres del passeig Marítim en tot allò que fa referència a la fita (hito) 562; punt d'inici de l'autorització de les obres de Costes. Sembla que encara hi ha més obres en zona no autoritzada.