A partir d’avui, el Consell de Mallorca, www.conselldemallorca.net obre un canal al portal d’intercanvi de vídeos YouTube, www.youtube.com, que actualment és el canal més popular d’intercanvi de vídeos a la xarxa web a tot el món i que és visitat per milers de persones diàriament.

YouTube, que es va crear a l’any 2005 i s’ha convertit en un portal de referència a nivell mundial, és un portal que permet principalment al seus usuaris compartir vídeos digitals i també a molts artistes, pujar les seves creacions musicals.
Amb aquesta iniciativa que ha desenvolupat el Departament d’Hisenda i Innovació de la institució insular, el Consell de Mallorca vol aprofitar les noves tecnologies de la xarxa web per tal que els ciutadans de Mallorca i de fora de l’illa disposin d’una eina al seu servei per què puguin veure i votar els diferents vídeos realitzats per la institució, com l’anunci de promoció de productes mallorquins (vi, sobrassada, oli i ensaïmada), l’spot de la diada de Mallorca 2008, el vídeo del Molí de Raixa en funcionament, entre d’altres.

Actualment, aquests són els primers vídeos que es poden consultar:

- Molí de Raixa en funcionament
- Seguretat vial a les carreteres de Mallorca
- Seguretat a les carreteres mallorquines
- Presentació de la nova web del Consell
- Es Guix
- Refugis del Consell de Mallorca
- Diada de Mallorca 2008
- Accessibilitat
- Sínia de Cadufos en funcionament
- Promoció de productes mallorquins (vi, sobrassada, oli i ensaïmada)





En les pròximes setmanes, el Consell de Mallorca anirà millorant els seus continguts al seu canal YouTube amb la incorporació de nous vídeos a aquest canal.

Per a tots aquells que ho vulguin consultar, el canal de YouTube del Consell de Mallorca es pot visitar a l’adreça següent: http://www.youtube.com/user/conselldemallorca