UEP! Capdepera
...revista municipal que pareix el NODO de l’època franquista

Image
   
   Ja vos he dit moltes vegades l’obscurantisme del equip de govern quant a matèries municipals. 
   La darrera, i me perdonareu que sigui tant clar, la creació de la revista municipal que pareix el NODO de l’època franquista. Sí, sí, aquells documentals que ens mostraven les meravelles del règim, ocultant l'Espanya real, on a poc a poc ens anàvem quedant a la coa d’Europa.
  La revista que anomenau informativa només informa, igual que el NODO, del que el “règim” vol que el poble sàpiga, no de tota la  realitat municipal. Al poble li interessa la realitat, i el que publicau no ho és. Consideram  molt greu l'actitut dictatorial i antidemocràtica de fer una revista a mida de l'equip de govern, deixant de banda l’opinió de l’oposició. Ens pareixeria bé si la pagàssiu els partits que feis aquest  butlletí propagandistic, però la pagau amb doblers municipals, és a dir, una revista totalment afí al “règim”.
   Queden clares les formes i maneres de governar d’aquest equip de govern. Actuau de forma autoritària i dictatorial, disfressats per les segles de partits anomenats progressistes, mes pròpia d’altres règims que ja formen part del passat.

Mateu Melis
Regidor d'Es Grup