a la platja de l'Agulla


Com cada any, els nins i nines de Capdepera i Cala Rajada poden gaudir de les vacances d’estiu d’un temps d’oci realitzant jocs, tallers, danses...a l’escola d’estiu.

El centre d’interès d’aquest any és la interculturalitat.

Cada divendres les escoles d’estiu de Capdepera  i Cala Rajada van a la platja, normalment Cala Agulla,  on els nins disfruten de banyar-se al mar i també de jugar amb l’arena. Divendres dia 7, varen trobar una botella que contenia un tros de mapa i una carta d’un explorador que havia naufragat, anava a la recerca d’un tresor i els hi demanava la seva ajuda per a que continuessin la recerca d’aquest. Per trobar el tresor, han de completar el mapa trobant els altres trossos de mapa que estan repartits arreu del món.

a punt pel bany

El bocí de mapa que varen trobar era Àsia, així que durant la setmana es varen realitzar tallers i jocs sobre la cultura asiàtica.

Aquest divendres, el socorrista de la platja es va apropar fins al lloc on érem ja que havia trobat uns objectes per l’escola d’estiu de Capdepera i Cala Rajada: un capell xinès, una altra carta de l’explorador i un tros de mapa que correspon a Amèrica. Durant la setmana següent els nins i nines realitzaran activitats sobre la cultura americana: indis i vaqueros.

Dia 20 de Juliol, es realitza una excursió a Son Serra de Marina on s’esperarà la següent pista i mapa. Quina serà la pròxima cultura a visitar??