Com és possible que els habitants d'aquest poble no poguem emprar encara la piscina? Quant de temps més hem d'esperar perquè una obra d'aquesta envergadura es pugui utilitzar com toca?






Per curiositat, m'agradaria saber si a altres pobles també hi passen situacions d'aquest tipus. El tema de la piscina, pel que fa al  municipi de Capdepera, comença a cansar els que en volem fer ús, ja que és per això (per utilitzar-la) que se suposa que es va fer. Una obra d'aquesta natura no es pot permetre que estigui tancada durant tot aquest temps, sobretot perquè al moment d'emprar-la, si algun dia arriba, les intal·lacions tendran mancances derivades del no ús i de l'antiguitat.

Els dies de gràcia, el temps d'espera han d'haver acabat i s'han de començar a veure esforços i respostes per part de l'equip de govern perquè es pugui gaudir d'allò que se suposa que s'ha fet per al benestar del poble.

La impressió és d'una total deixadesa i despreocupació per part dels responsables, davant la impotència d'aquells que desitjàvem la construcció d'una piscina per poder-la emprar.

És curiós que hi hagi hagut tanta pressa per col·locar indicadors de com arribar a la piscina. Una piscina que podem saber on és però que no podem emprar.

      Isabel Ferrer