Voldria, des d’aquí, queixar-me o donar la meva opinió sobre una cosa amb la qual no estic d’acord, i és el tema del concert de Rosario Flores.

 

 Resulta que tothom que ha vist el programa de festes ha pogut llegir que els residents en el poble tenim l’entrada de franc, i que l’hem d’anar a recollir de dia 11 a dia 19 d’aquest mateix mes a les oficines de turisme, tant de Capdepera com de Cala Rajada, o a la regidoria de Cultura. Idò bé, aquest mateix capvespre (12 d’agost), he arribat a l’oficina de turisme de Cala Rajada per tal de recollir unes entrades per a nosaltres, que som del poble, i la senyora de l’oficina, molt amablement, m’ha indicat que el tema de lliurar les entrades ha canviat, i m’ha donat a entendre que, si ets del poble, has d’anar al concert dues hores abans que comenci a fi de poder-les aconseguir.

És a dir, si no ets del poble pots comprar la teva entrada anticipadament i no has de fer coa dues hores, i si ets del poble t’has de fotre, per no dir una cosa pitjor, i aguantar perquè a l’hora de la veritat et diguin que ja no en queden, i així segur que qualcú es quedarà defora.
 No ho veig lògic, senyors, això és una rialla. Davant de tot, la pela, i segur que els que vénen de fora gaudeixen del concert i en bon lloc, mentre els que vivim aquí... Per fer això, que posin les entrades de pagament per a tothom, i així no hi ha gresca.

Esper que això ho publicareu, a fi que la gent no perdi el temps anant a l’oficina, sobre tot si estàs empadronat en el poble: et fan perdre el temps! 
 

Una salutació a tots els de “Cap Vermell”, ja que sóc una addicta a la vostra pàgina.
 


Isa