Hola a tothom!!!
Vos faig arribar la informació d'un concert molt especial.
Per una banda, es celebra el retorn a les ones herzianes, a partir del proper mes de setembre, de l'emissora per internet www.sisradio.cat.
A més, serà la primera oportunitat de veure el directe Antònia Font a Mallorca en format elèctric des del passat vestiu i serà també, probablement, la darrera oportunitat de veure Obrint Pas a Mallorca fins, almenys, el proper any.
ja ho sabeu... no vos ho podeu perdre!!!
Image

Benvolgudes, Benvolguts,
vos comunicam que el proper dimecres 13 d'agost és durà a terme, al Parc de n'Hereveta, a Porreres, un concert a benefici de www.sisradio.cat amb les actuacions de BARRUMBADA, OBRINT PAS I ANTÒNIA FONT.
Per celebrar el retorn a les ones herzianes, a partir del proper mes de setembre, l'emissora per internet www.sisradio.cat organitza un gran concert amb els que són, probablement, els dos principals grups de música en català.
El concert començarà a les 22 hores i les entrades-donatiu tenen el preu de 12 euros anticipades i quinze el mateix dia del concert. Les entrades les podeu trobar a Porreres (a l'Ajuntament i a Sa Fonda cafè), a Felanitx (a Can Moix i a Can Aleix), a Palma (a Xocolat i a la Llibreria Quart Creixent), a Sa Pobla (a Sa Penya Artística) i a Inca i Manacor (a Baba Discos.).