Avui que he pogut  fer una visita a la piscina, voldria felicitar l`Ajuntament per la magnífica instal·lació que ha construït pels veïns del poble, especialment per als col·lectius que possiblement són els  que més necessiten fer-ne ús: els minusvàlids que van amb cadires de rodes, el invidents, els que pateixen problemes d'ossos, els que pateixen problemes d' obesitat, les persones majors amb artrosis i altres limitacions derivades de l'edat, els que pateixen esclerosi múltiple, etc,etc, etc. Enhorabona per recordar-vos que hi ha gent que pateix molt,  que no té cap alternativa d'oci, que ni tan sols a l'estiu  poden accedir a les platges del municipi perquè no estan adaptades. Enhorabona pels indicadors i les marques guies que heu afegit a la piscina, per la rampeta suau d'accés a l'aigua de que disposa i que afavoreix la autonomia d'aquestes persones, per complir la Llei d'accessibilitat i col·locar  la cadira hidràulica.
  A la fi hi haurà una instal·lació  accessible als disminuïts dels municipi. Ara sí serem  un municipi solidari. ENHORABONA PER HAVER PENSAT EN ELLS.
    Si un dia s'arriba a inaugurar la piscina, que ningú s'oblidi de convidar a autoritats com el president de l'IMAS, el president del Col·legi de Minusvàlids de Balears i els representants dels Clubs de la Tercera Edat de Capdepera. Segur que ens sentirem molt orgullosos.

 Un Ferreret