Per què no s'utilitzen cap dels dos marcadors del camp de futbol? Estan romputs els dos?

 Quan una persona entra en un camp de futbol per veure un partit i aquest està iniciat, el primer que mira és el marcador per saber el resultat del moment i si el senyalitzador dels gols no funciona pregunta a la persona que té més a prop com és el resultat en aquell moment de partit, algú el pot informar però n'hi ha que no.

Abans d'instal·lar aquests marcadors al recinte del camp de futbol de Capdepera i en tots els municipis els senyalitzadors de gols eren manuals. A Capdepera l'últim que s’encarregava de posar els resultats en el marcador era en Pedro El Catalán i no fallava. Si en Pedro no podia assistir al partit aquesta feina s’encarregava a alguns nins; una altra persona a qui se li podia encarregar aquest o altres treballs era en Llorenç Mestrès.
Si un visita municipis com Son Servera, Artà, Sant Llorenç, Manacor, Petra, Vilafranca que són els pobles més propers en els seus respectius camps de futbol hi ha els marcadors funcionant, ben situats per a una bona visibilitat.
En el cas de Capdepera, amb dos marcadors, un està darrere d'una porteria el qual és visible de tot el camp, l'altre a la tribuna coberta a l'esquena de l'espectador, per visionar-ho l’espectador ha de girar-se i no es pot veure de tota la tribuna, sí que es pot veure perfectament des de les grades de sol.
Supòs que abans de col·locar el marcador els encarregats de la seva instal·lació han de saber els problemes que es puguin trobar perquè funcioni correctament i com més visible millor. Els senyalitzadors dels pobles esmentats abans, funcionen a la perfecció. Per què el marcador de la part nord del camp i molt visible sembla que sempre ha estat espenyat? Segons comentaris per estalviar-se uns euros i, en lloc de comprar-lo amb comandament a distància, ho van fer amb comandament a través d'un cable que al banyar-se s'espenya. L'altre marcador a l'esquena de la tribuna coberta.

De qui va ser la idea de col·locar-lo en aquest emplaçament? Està espenyat o és peresa de fer-ho funcionar? Crec són petits detalls que s’han de donar-li solució. Els petits detalls són els que ajuden a engrandir unes instal·lacions. Sempre, per bones que siguin les instal·lacions, alguna cosa falla, però en aquest cas crec que són fàcils de solucionar.

En una de les millors instal·lacions esportives de l'illa com són les de Capdepera sempre hi ha algun detall que arreglar però el que ens ocupa fa anys que existeix. Perquè la despesa en dos marcadors si no funcionen o no els fan servir?

Sembla que en les arques municipals sobren diners. S'haurà de recórrer al marcador manual?
BEST