A Cap Vermell publicàvem aquest article en el que ens preguntàvem si havia respecte a l’obra de Gustavo. Hi parlàvem bàsicament del fulletó de Patrimoni, promogut per l’Ajuntament, on hi ha una fotografia a gran format de l’espigó del moll en el que no apareixen els murals de Gustavo. Essent un fulletó divulgatiu del nostre patrimoni, ens resulta estrany que triessin una fotografia sense els murals, però... no és l’únic que ens resulta estrany. Tampoc no entenem l’absència del Centre Melis Cursach o l’ús de fotografies no gaire “actuals”.

També se fa referència, en l’article, que l’obra de Gustavo a penes surt al vídeo promocional sobre Capdepera, també presentat a l’ITB. Posats en contacte amb un dels autors, aquest ens ha comentat que no han rebut cap indicació, pel que fa a la  tria d’imatges i al muntatge. Si a penes surt l’obra de Gustavo és qüestió de la durada del vídeo. En pocs minuts volien concentrar moltes facetes de Capdepera (festes, monuments, natura...) i hi ha aspectes que han quedat sense tractar.

Lamenten que se’ls hagi relacionat amb el tema del fulletó de Patrimoni, ja que són dues realitzacions independents, cada una amb els seus propis criteris d’elaboració.

El cert és que el vídeo és de molt bella factura, amb un tractament professional que li dona una gran qualitat i serveix d’inmillorable targeta de presentació. Així que vagi  per endavant la nostra felicitació als autors.