Els fanals (balisses) del passeig de les Atzavares freqüentment són el blanc d'actes vandàlics ...


 
 
Els vianants que circulen pel sender de ses Pites o atzavares, des de Sa Pedruscada fins a Son Moll, que no son pocs a primera hora del matí, -- uns per a contemplar la sortida del sol, d'altres per estirar les cames, o per còrrer i respirar  iode marí -- de cap a cap d'any i que n'estàn ben contents de l'existència d'aquest indret, com també a l'estiu on el regueró de nadius i estrangers que hi deambulen, inclús, fins a la platgeta de n'Aguait, és digne de veure. 
Però, el que ja no es tan bonic de contemplar -- ¡¡ i mira que les panoràmiques que allí es divisen deixen a més d'un bocabadat!! ​ és la magre, per no dir inexistent, cura què, qui correspon, té del mobiliari i altres elements d'aquell passeig.
Deïxant de banda que algunes papereres i dispensadors de bosses per a cans es troben en mal estat, per centrar-nos en 7 de les 22 tulipes de llum, ancorades a terra, són rompudes, fetes pols, les quals (si qualcú no ho fa arreglar) a banda de donar una trista impressió al personal, córren el risc d'endegar qualque enrrampada a més d'un.
Aleshores, sí que hi posaran remei!!
 

UN QUE HI PASSA CADA DIA