inici

Cap Vermell

7 de 22 llumets fets pols al passeig de Les Atzavares

Els fanals (balisses) del passeig de les Atzavares freqüentment són el blanc d'actes vandàlics ...


 
 
Els vianants que circulen pel sender de ses Pites o atzavares, des de Sa Pedruscada fins a Son Moll, que no son pocs a primera hora del matí, -- uns per a contemplar la sortida del sol, d'altres per estirar les cames, o per còrrer i respirar  iode marí -- de cap a cap d'any i que n'estàn ben contents de l'existència d'aquest indret, com també a l'estiu on el regueró de nadius i estrangers que hi deambulen, inclús, fins a la platgeta de n'Aguait, és digne de veure. 
Però, el que ja no es tan bonic de contemplar -- ¡¡ i mira que les panoràmiques que allí es divisen deixen a més d'un bocabadat!! ​ és la magre, per no dir inexistent, cura què, qui correspon, té del mobiliari i altres elements d'aquell passeig.
Deïxant de banda que algunes papereres i dispensadors de bosses per a cans es troben en mal estat, per centrar-nos en 7 de les 22 tulipes de llum, ancorades a terra, són rompudes, fetes pols, les quals (si qualcú no ho fa arreglar) a banda de donar una trista impressió al personal, córren el risc d'endegar qualque enrrampada a més d'un.
Aleshores, sí que hi posaran remei!!
 

UN QUE HI PASSA CADA DIA
 

Foto del mes

CAP VERMELL INFORMA

Cap Vermell és membre 
fundador de l'Associació de 
Premsa Forana de Mallorca


Amb els nostres mitjans:Horaris C E Escolar