"Vostès parlen molt d'inversions prioritàries i llavors fan l'enllumenat per a quatre xalets a Canyamel..."


Bon dia, 
Adjunt fotografies del carrer de ca ses monges i avinguda Floreal del dilluns matí. La vostra revista ja ha publicat en alguna ocasió les piscines o torrents que es creen a Cala Rajada i en especial en aquests carrers quan plou. 
Vostès parlen molt d'inversions prioritàries i llavors fan l'enllumenat per a quatre xalets a Canyamel. No som prou importants en aquest municipi els veïnats que vivim més a dalt del carrer de l'Agulla? 
Com podeu veure a les fotografies l'aigua arriba al racer de les aceres. Aceres que per altra banda no estan en les millors condicions. 

Què hem de fer?
- No sortir qua plou, perquè, evidentment, tampoc són massa dies els que plouen. Tal volta aquests dies ens haurien de descomptar els imposts ja que no podem exercir els nostres drets de ciutadans de passejar pels carrers o sortir de casa.
- Esperar que hi hagi una desgràcia. Llavors és quan tots són laments i frases de l'estil "es veia venir" o "ja ho deia jo". 
- Denunciar al regidor de vies i obres i al batle, perquè si no és així no es donen per assabentats. Massa feina tenen a la Sala. I si no surt als mitjans el problema no existeix.

I com que ja no tornarà a ploure fin a la tardor... el problema s'oblidarà i gastarem els doblers en allò que el consistori pugui lluir-se. Mentres continuarem sense saber el perquè no s'aborda el problema de les pluvials a Cala Rajada. Quina llàstima!

Me pensava que els regidors i el batle es presenten per resoldre els problemes dels ciutadans. Idò aquí n'hi ha un. I gros.