Per circumstàncies que no vénen al cas, el nostre fill Joan Sancho Fuster va haver de ser ingressat a la UCI de l'Hospital de Manacor, on va ser atès durant un mes i mig, aproximadament, entre maig i juny. Al principi, en circumstàncies molt difícils, que ens van fer témer per la seva vida, i finalment en una fase de recuperació que ha finalitzat, feliçment, amb el nostre fill a casa.

Varen ser molts de dies, moltes hores, sovint amb una evolució del malalt a penes perceptible. Però el cas és que sempre, especialment en els pitjors moments, trobàrem el suport d'uns professionals, metges i infermeres, que, a banda de fer que en Joan tiràs endavant, ens varen atendre, als pares i a la resta de familiars, amb una humanitat i un respecte que, donades les circumstàncies, foren decisius perquè també nosaltres poguéssim travessar aquell període tan difícil.

Per tot això volem expressar públicament el nostre agraïment a l'equip de la UCI de l'Hospital de Manacor. No creim que en el nostre cas fessin una excepció, sinó que estam convençuts que aquesta és la seva manera habitual d'actuar, amb una entrega i una generositat absolutes. En definitiva, amb una professionalitat que fa que ens sentim orgullosos de la nostra sanitat pública.

Gràcies de tot cor,

Maria del Carme Fuster i Pere Sancho